Rumored Buzz on fietsjas heren

Wiki Article

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Doorway verder gebruik te maken van deze Site ga je hiermee akkoord.

Dames e-bikes satisfied middenmotor Elektrische damesfietsen Elektrische fietsen achieved riem E-bicycle keuzehulp

Combineer je heren fietsbroek met een bijpassend wielershirt korte mouw, fietsshirt lange mouw of winterjack. Welke tijd van het jaar ook is, met Rogelli ga je altijd stijlvol de weg op! 

De korte fietsbroeken van Rogelli, ook wel een bibshort genoemd zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een comfortabele pasvorm en ondersteuning tijdens het wielrennen.

 Van opvallende prints en patterns in de zomer tot stijlvolle fietsshirts, wielerjacks en fietsaccessoires waarmee je de Wintertime meer kleur geeft. Zo fiets en Take pleasure in The gap je het hele jaar doorway in comfortabele, functionele en hippe fietskleding voor heren.

Zodra de temperaturen dalen komen de lange fietsbroeken weer van pas. Ook op koudere dagen kan je achieved goede en comfortabele heren fietskleding optimaal genieten van de afstand. Het is van belang om de lange wielrenbroek voor heren goed af te stemmen op de temperatuur, want je wilt ook niet te warm gekleed op de fiets gaan zitten. Onze Rogelli fietsboeken zijn gemaakt van een sneldrogende en elastische stof wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid.

Niet zonder reden is de fietsbroek vermoedelijk het eerste kledingstuk waar mensen aan denken, wanneer ze op zoek zijn naar fietskleding. Het contactpunt broek-zadel is de centrale verbinding tussen bestuurder en fiets en dit maakt de fietsbroek tot een van

De LSRF Dark Inexperienced fietsbroek is een fijne fietsbroek dankzij de pasvorm satisfied lichte compressie. Hij voelt overal aan als een tweede huid, we vergaten dat we hem droegen. Het zeem is niet overdreven dik maar meer dan comfortabel voor een lange dag in het zadel.

Zowel in de winkel als on the internet kun je bij ons al je fietskleding scoren. Kom langs in onze megastore om verschillende opties te passen of bestel on the net je nieuwe outfit. Vandaag voor 21:00 besteld is morgen in huis!

 achieved onze seizoensgebonden types. Hierbij combineer je een fietsbroek of wielershirt satisfied more info bijpassende fietsaccessoires in dezelfde stijl. Zoals fietshandschoenen en fietssokken met een stijlvolle print.

 Bretels zonder stikrand worden alleen op de luxe fietsbroeken gebruikt. Vaak zijn deze bretels van lycra dat met lasers is gesneden. Hierdoor gaan ook deze bretels niet rafelen. Omdat ze geen stikrand hebben zul je van deze bretels geen irritatie krijgen.

Je nieuwe fietstrui, fulfilled reflecterende specifics en achterzakken, en de basislagen hebben UV-bescherming die je huid in de zomer tegen de zonnestralen beschermt.

'Wordt het nog een beetje winter?', zeiden we tegen elkaar in oktober en november. Want onze jaarlijkse grote kledingtest voor fietsjacks en fietsbroeken voor de Winter season stond op de scheduling en het bleef maar zacht (en vooral nat). Gelukkig hebben we de schaarse momenten dat het toch wat kouder was aangepakt en konden we 22 fietsjacks en 22 fietsbroeken testen, zodat jullie nu het écht kouder is weten welke fietskleding voor in de winter op je verlanglijstje mag. Lees onze testimonials van four sets winterkleding voor dames en eighteen sets winterkleding voor heren hieronder!

Met de juiste wielrenbroek zit je dus prettiger en langer op je tweewieler. Bij Decathlon vind je uiteenlopende modellen wielrenbroeken achieved en zonder bretels. Maak daarnaast je outfit compleet achieved ons volledige aanbod wielerkleding, zoals wielershirts en beenstukken .

Report this wiki page